Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și reclamele și pentru a ne analiza traficul. Politica de confidențialitate Politica privind cookie-urile

Vinde o Cap tractor prin autoExus

General  General
Motor  Motor
Transmitere  Transmitere
Corp  Corp
Suplimentar  Suplimentar
Preț  Preț
Opțiuni  Opțiuni
Descriere  Descriere
Vânzător  Vânzător Info
Vă rugăm să alegeți o adresă de e-mail validă
Parola trebuie să aibă cel puțin 8 caractere, inclusiv litere mari, minuscule și numerice
Va rugam introduceti TVA
Locație  Locație

Doriți să vă vindeți Cap tractor? Pentru a face acest lucru, puteți utiliza diferite moduri de vânzare. Oferiți-vă Cap tractor dealerilor sau revânzătorilor, dar rețineți că prețul de la dealer va fi mai mic decât prețul pieței cu aproximativ 30%. Puteți pune Cap tractor la vânzare la piața auto, dar pentru aceasta este nevoie de prezența dvs. la fața locului și va trebui să vă amânați afacerea. Puteți plasa un anunț în ziar, dar astăzi sunt foarte puțini cei care citesc ziare și este puțin probabil să găsiți un adevărat cumpărător prin ziar la un preț bun. De asemenea, puteți plasa un anunț pe un site web de vânzări de mașini, iar aceasta este cea mai bună opțiune dacă doriți să vă vindeți Cap tractor fără a fi distras de la treburile de zi cu zi sau de la muncă. Pe site-ul nostru puteți plasa un anunț gratuit și vă puteți vinde Cap tractor. Pentru a face acest lucru, trebuie mai întâi să vă înregistrați și să vă creați profilul, apoi să adăugați un anunț.

Inregistreaza-te

Link de înregistrare

Pentru a adăuga un anunț pe site-ul nostru, trebuie mai întâi să vă înregistrați. Urmați linkul de înregistrare și completați toate câmpurile - prenume, prenume, adresa de e-mail și parolă. Parola trebuie să aibă cel puțin 8 caractere, inclusiv litere mari, minuscule și numerice. Completați captcha și apoi trebuie să acceptați condițiile înainte de înregistrare. După aceea, la adresa ta de e-mail va fi trimis un cod din șase cifre, pe care trebuie să îl introduci pe pagina de activare a utilizatorului pentru a-ți putea activa și completa profilul. De asemenea, vă puteți activa profilul prin Google sau Facebook. În acest caz, nu va exista niciun cod, deoarece adresa dvs. de e-mail a fost deja verificată. Trebuie doar să completați și să vă activați profilul. După finalizarea înregistrării, veți fi redirecționat către pagina principală, unde vă puteți conecta deja ca utilizator înregistrat și puteți adăuga un anunț și vă puteți vinde Cap tractor.

Postați un anunț pe autoExus - Cap tractor

Buton se vinde gratuit

Acum, în calitate de utilizator înregistrat, puteți adăuga Cap tractor dvs. pe site-ul nostru web pentru vânzare. Pentru a face acest lucru, faceți clic pe butonul - VINDE GRATUIT - din meniul de navigare și selectați o Cap tractor din meniu. Apoi veți fi dus la o pagină în care puteți introduce toate datele (date generale, motor, transmisie, caroserie, extra, preț, fotografii și descriere) și puteți adăuga Cap tractor. în dolari pentru vânzare. Acum anunțul dvs. este disponibil online și orice utilizator al site-ului nostru vă poate vedea Cap tractor pe autoExus. Puteți găsi toate anunțurile dvs. făcând clic pe butonul - Zona mea - din meniul de navigare și selectând categoria mașini, motociclete, camioane, ... și așa mai departe. Aici vă puteți modifica sau șterge anunțul. Tot în același meniu, dacă selectezi categoria profilul meu, îți poți schimba profilul sau parola, sau îți poți șterge complet profilul și toate anunțurile.

FAQ

Cât costă publicarea unui anunț pe autoExus?

Publicarea de anunțuri de vânzare pe site-ul nostru este complet gratuită pentru utilizatori.

Momentan, nu există restricții privind durata de postare a anunțurilor pe site. Anunțul va rămâne disponibil până când utilizatorul îl șterge.

Pentru a face acest lucru, trebuie să vă înregistrați pe site sau să vă activați profilul prin Google sau Facebook. Apoi, selectați categoria vehiculului dvs., apoi completați detaliile, încărcați o fotografie, adăugați o descriere, iar lista dvs. este gata pentru a fi publicată.

Faceți clic pe butonul - Zona mea - și selectați categoria de vehicul și veți vedea toate înregistrările dvs. din acea categorie. Apoi faceți clic pe butonul - Editare - pentru a modifica anunțul sau pe butonul -Ștergere - pentru a șterge anunțul.

Faceți clic pe butonul -Zona mea- din meniul de navigare și faceți clic pe linkul -Profilul meu-, apoi faceți clic pe butonul -Editare- și veți fi dus la o pagină unde vă puteți schimba profilul sau parola, sau puteți șterge complet profilul dvs. și toate anunțurile dvs. publicitare.